Skämskudden kommer fram!

Jag fullkomligt älskar det faktum att jag imorse åkte hemifrån Gotland för att lämna på Arlanda och sen känna att jag verkligen kommit hem till Stockholm. Mitt hjärta tillhör två platser och jag älskar båda två inifrån och ut. Hör ni hur underbart det är??

Jag får ta fram skämskudden! Jag som tipsade er i ren extas om att det hade kommit ut en ny säsong utav Bron har fått ta tillbaka allt. Tydligen släpptes den 2018, hehe. Men till mitt försvar så är den ny uppe på Netflix i alla fall. Och för att göra upp lite för det hela så kan jag i alla fall, i ny ren extas, berätta att det finns en ny säsong utav The Rain - woop woop!

Det märks på min träning att jag idag kliver in i tentaperiod. En timme på gymmet tillbringades inte med att göra squats, lyfta några hantlar eller gå på pass. Nej, den tillbringades med en PW på ett löpband samtidigt som jag läste kurslitteraturen från geovetenskapen på min Ipad, haha!

Och jag kan fortsätta med att tipsa om en grym träningslista! Under tiden som jag PWade behövde jag något att lyssna på, och jag är för tillfället rätt så trött på min musik. Så jag browsade fram den här ↑ playlisten och blev helt fast. Så stort tips på den!

Idag, eller under tiden som jag har varit borta, så har Stockholm vaknat till liv! Det är verkligen så underbart att gå längs med stans gator och se folk sitta på uteserveringar, barnvagns-mammor vara ute och promenera tillsammans, pensionärspar sitta på bänkar och hålla hand, och alla parkerna fyllas med folk. Man blir verkligen lycklig ända in i själen!

Världens godaste snacks har precis blivit ännu godare! För ungefär ett halvår sen bytte jag över från micropopcorn till "riktiga" korn att poppa i kastrull (SÅ mycket godare). Och vet ni vad?? Nu har det blivit ännu godare!
Ladies and gents - poppa era Popcorn i kokosolja!!! And you are welcome!

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Såg ditt tips om kokosolja på insta och kände att det måste jag testa pronto! 😃 Kram <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
DO IT! Är såååå gott <3nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Vilket mys-inlägg. Hur grym är inte du som tränar och pluggar samtidigt? Låter helt underbart med en stad som vaknat till liv, det där mysiga sorlet av människor. Stora kramar<3nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TACK hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229