Sjukt nervös - Första dagen på jobbet

Bilder från förra året

Godmorgon fina du! När du läser det här har jag varit igång i flera timmar redan. Why? Jo, jag är iväg och jobbar mitt första arbetspass för i år. Woop woop! Jag börjar inte min riktiga anställning förens den 25e, men fram tills dess har jag öppnat upp mig för att kunna bli inbokad från Stand-In (typ som vikare). Och under min löptur igår fick jag sms om att jag ska få hoppa in både idag och imorgon.

Så vad är det jag ska jobba med i sommar egentligen?

Jag kommer att vara på Destination Gotlands båtar. Så om ni ska resa till Gotland får ni kika lite extra efter mig, hihi! Tidigare år (det här är min 3e sommar) har jag jobbat i receptionen på Gotlandia 2, dvs en utav "småbåtarna". I år har vi dock fått en ny betydligt större båt vilket har gjort att min båt kommer gå till Västervik och ligga still där ett par dagar (något som inte passar mig). Så nu har jag sökt något utav en specialtjänst och kommer därför vara på två utav dom större skeppen. Så nervöst med förändring, men samtidigt så spännande =)

Eftersom att jag är inne och vickar nu kommer jag heller inte att vara infon som jag är van vid, utan kommer att jobba i restaurangtorget (lägga upp mat, ta betalt och så vidare). Wish me luck! Och glöm inte att ha en fantastisk Lördag!!

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Hoppas, och tror, att det gick superbra för dig! nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen <3nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Härligt att tjuvstarta lite ändå 😍❤nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? hihi! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229