Sista dagen på Gotland

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Halsband HÄR // Klocka Thomas Sabo


Hur länge ska du va på Gotland?
- Heeela sommaren!

Svaret jag gav på frågan, utan så mycket som att blinka. Men idag är dagen. Sista dagen. Om mindre än 24 timmar, snarare nästan 12, lämnar jag min älskade ö för den här gången. Tack och bock Gotland för en FANTASTISK sommar! Utan tvekan den bästa jag haft sen jag var liten och sommarloven varade i oändligheter.
Det har verkligen varit en magisk sommar utan dess like!


Men nu är det dags att flytta tillbaka till Stockholm igen. Mitt nya (älskade) hem.
Och snart är det dags för att komma igång med plugget igen. Wopp woop! Tro det eller ej, men jag är faktiskt riktigt taggad. Till och med på kursen i investeringsanalys som jag nu ska läsa, haha!
Böckerna är redan fixade (thank God, eller rättare sagt tack säger min studentbudget, för att det går att hitta pdf:er online), jag ska precis skicka iväg en snap och fixa datagruppen så jag får dom bästa med mig (får inte va dum nej) och så sent som idag fick jag besked av CSN att jag är berättigad till studiebidrag.
Så ja, jag känner mig liksom redo =)


Eftersom att idag var sista dagen hemma har jag haft typ tusen grejer att göra. Tvätta, packa, städa, köra grejer till Richards föräldrar, panta NOCCO-burkar, fixa naglarna inför New York, pussa på min familj och bara suga in den sista Gotlands luften. Och så har jag dessutom lyckats få till ytterligare ett stopp på årets restaurang-safari.
Världens finaste och bästa Agnes ska faktiskt också börja plugga. Dock i Göteborg (klagar verkligen inte på att ha fått en anledning att åka dit). Så vi hade en liten avskeds lunch tillsammans. Först tänkte vi gå till ett av våra stammisställen, men när kön var över en timme lång bestämde vi oss för att testa något nytt. Klagar då verkligen inte!


Restaurangen heter Adel och ligger oväntat nog på Adelsgata (nehe!). Jag har varit sugen på den innan, men då priserna ligger lite över vad jag i vanliga fall är beredd att betala har det liksom inte blivit av. Av en slump gick vi förbi och fick syn på att dom hade dagens lunch, så det slog vi till på.
Agny åt en drömmig sushi medans jag åt en stark chili. Så gott! Och framför allt hade jag bästa sällskapet! En bättre sista lunch hade då varit svårt att få till!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Va mysigt att hon ska plugga i GBG,mysig stad 😊nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Verkligen <3nouw.com/matildaberlin
enna
enna,
Ser så mysigt ut! Kramsayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229