Shine bright

Åhh vad jag hade rätt! Jag vaknade idag innan larmet ringde, varm och mjuk i kroppen, på glatt humör och helt utvilad. Tänk vad endorfiner och träning kan göra med livet!

Igår när jag kom hem tog jag en riktig varmdusch, sådär så det nästan bränner i huden. Jag är av filosofin att alla världens problem kan lösas i en tillräckligt varm och lång dusch. Så att krypa ned i söngen endorfinglad och nyduschad gjorde min kväll enda fram tills att mitt fantastiska hjärta skämde bort mig med lite ryggmassage. Jag har en tendens att bli enormt stel i både nacke och rygg vilket jag ofta inte inser innan någon är där och klämmer. Det är så skönt när alla spänningar bara släpper.

Så nu när jag vaknade glad, pigg och mjuk bestämde jag mig för att idag skall bli en riktigt bra dag! Det gäller bara att bestämma sigDet är inte ofta jag lägger pengar på lite dyrare skönhetsprodukter, men jag blev helt kär i doften på Body Shops Virgin Mojito Body Butter. Perfekt att smörja in vintertorr hud med men ändå lukta lite sommar =)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229