Senaste från Nelly.se

Finns det något bättre än att fylla på garderoben med lite nytt? Allra helst när allt runt omkring en är grått och dassigt. Då får man liksom vara sin egen sol på något sätt =)
Så, jag tänkte tipsa om mina senaste favoköp. Ni vet dom där kläderna man hoppar av lycka över att man fått hem som man inte för en sekund överväger att skicka tillbaka

1. Flat Thigh High Boot hittar ni HÄR


Ännu har dom inte fått lämna lägenheten på grund utav tråkvädret. Men inomhus är de ständigt använda och de sitter som handen i handsken (eller foten i skon)! Bäst av allt är bandet uppe på skaftet vilket man kan dra åt så det sitter på plats hela dagen =)

2. Utility Trenchcoat hittar ni HÄR
Okej, jag har inte köpt den nu. Jag erkänner att det är lite för kallt för det, haha! Men i somras och i början av hösten använde jag den ständigt. Så skön och framför allt sååå fin!

3. Burn Cancer hittar ni HÄR

>Som ni kanske vet gick min Farmor bort i cancer förra året, och i och med det köpte jag hem mitt första Burn Cancer ljus som nu alltid står framför ett foto av henne. Det bästa med ljuset, bortsett från att det luktar fantastiskt, är att 10% av köpet går till att stödja Ung Cancer. Hur fantastiskt är inte det?
Så låt oss nu bränna cancer tillsammans!

4. Mesh Block Tights hittar ni HÄR
Vi snackar nya favotightsen! De sitter verkligen som en smäck! Jag har inte behövt rätta till dom en endaste gång efter att jag tagit på mig dom utan sitter hur bekvämt som helst precis där de ska.
Dessutom kostar de just nu bara 269kr
5. BIKER COATED N hittar ni HÄR
Mina absolut skönaste och snyggaste byxor på senaste tiden. Tänk er en combo utav dom snyggaste läderbyxorna ni sett och era absolut stretchigaste jeans men som fortfarande håller allt på plats - det är dom här byxorna!
Och dom töjer inte ut sig och blir fula (har inte hunnit bli det än i alla fall), utan håller sig precis som dom ska

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack finaste du!matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla du!Jag försökt lämna en kommentar om hur underbart det såg ut när ni var på Lisseberg, men min dator verkar ha seriösa problem just nu och ville inte gå med på det... Så jag skriver det här istället 😉 Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229