Search for Style

Minns ni att jag skrev att jag behövde hitta min stil igen? Eller rättare sagt det att jag behövde hitta stil?

Det är så enkelt att bara vakna upp och dra på sig samma, gamla, vanliga kläder varje dag. Dom svarta jeansen, dom blå jeansen, en vit tröja, en luvtröja, mjukisbrallorna, basictröjorna och så vidare, och så vidare. Håret då? Vanligt utsläppt, håret i en hög tofs, en enkel fläta? Det är så enkelt, för det är så bekvämt.

Jag ser numera upp till folk som sticker ut modemässigt. Då menar jag inte Lady Gaga i köttklänning utan mer Bianca Ingrosso i byxdress. Så vill jag se ut!
Men för mig som tidigare var queen utav BikBoks basic-avdelning (min bästa vän beskrev helt ärligt min stil då som just: basic…) är detta ingen lätt match.
Min bästa vän i kampen kallas för Pintrest. Det är verkligen helt magiskt!!
Att kunna söka på allt från street style, outfit inspo till outfit black dress är grymt. Sen är det bara att scrolla och leta inspiration att bygga på eller hela outfits att kopiera rakt av =)

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Här tillexempel sökte jag bara på street style och scrollade fram en bild jag gillade. Eftersom att jag inte har något i min garderob som ens liknar det var det bara att söka runt lite. Det behöver såklart inte vara exakt samma (hur kul är det?) utan bara man har inspiration nog för att hitta något liknande. Kjolen till exempel hittade jag en liknande på Esprits hemsida. Hur fin var inte den?? Funderar verkligen på att beställa hem den =)

Gillar

Kommentarer

Josephine Stiles
Josephine Stiles,
Så snyggt!stiles.devote.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack söta du! Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229