Saturdaymood

Godmorgon mina hjärtan!
Jag vaknar så otroligt glad idag! Det är ju trots allt lördag! Och så är det ljust utanför förnstret, fåglarna kvittrar och Richard ligger och suckar i mitt öra. Livsnjutning på hög nivå!
Maten igår var fantastiskt god. Tråkig som jag är tog jag kötträtten (kyckling to-die-for med ett saffransmouse och färskpotatis) när vi gick på fiskresturang. Jag är tyvärr lite känslig när det kommer till fisk och klarar inte av att äta det om det smakar ordentligt med just fisk och hav, därför vågar jag aldrig beställa det när vi går ut. Richard däremot tog en mustig saffrans-fiskgryta som också var helt fantastisk. Jag passade på att smaka när han sprang på toa, haha!

Till det så skålade vi i bubbel. 
Tack för 3 fantastiska år Form


Jag måste också passa på och tacka för alla underbara kommentarer, lyckoönskningar och all kärlek i allmänhet! Det är så att hjärtat svämmar över! <3

Det bästa med att säga upp sig från sin heltid i receptionen på gymmet är dock att man inte slutar helt, utan redan idag ska jag tillbaka och teama på zumban (lite lördagsshake kan man inte vara utan). Haha, slutar ena dagen men är tillbaka nästa. 
Ses vi där?? =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229