Sängdrömmar

När jag flyttade hemifrån och in hos Richard, gjorde jag det sakta men säkert. Han hade en egen lägenhet, han hade alla möbler man behöver och jag var en fortfarande en halvfattig ung tjej. Det var liksom väldigt naturligt och logiskt.
När vi sedan köpte våran lägenhet i höstas gick den största summan av våra pengar till just lägenheten (såklart) men även renovering, så det finns inte så mycket till övers.

Men något jag emellanåt fortfarande känner är att det fortfarande är Richards inredning, med hans möbler. Vissa saker har jag “lyckats” byta ut, så som soffa och nu tv-bänk. Men sovrummet - det är fortfarande hans.
Vi är fortfarande inte klara med renoveringen så ekonomin är inte där jag vill, men jag sitter då och då och fönstershoppar och drömmer om en ny säng.

Jag älskar när det är vitt, ljust och inbjudande, och jag vill verkligen låta sovrummet leva upp till sin fulla potential någon dag. Och eftersom att centrumet i ett sovrum såklart är sängen, så jag tror att det är precis den förändring som behövs för att göra rummet magsikt =) Har faktiskt redan varit inne och tjuvkikat på sängar hos Sova, hihi!

Något sånt här drömmer jag om att en dag ha =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Visst är det?? Hade inte sagt nej till det =) Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men visst är det så? =) Kram fining matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229