Så resesugen

I samarbete med Interhome

Jag vet inte om det bara är jag, men varje gång jag kliver in i en tentaperiod blir jag så resesugen att jag vet inte var jag ska ta vägen. Till stor del handlar det säkert om att jag vet hur jobbiga de närmsta veckorna kommer vara och hur mycket jag behöver en morot för att ta mig igenom det. Ni vet något sånt där som gör det "värt" att pusha sig själv till den gräns att man inte mår jättebra, men med vetskapen om att bara jag tar mig fram tills den 25e så kommer allt bli bra igen, haha! För mig är det just en resa som gör det!

Nu när jag tänker efter har faktiskt alla mina senaste resor varit i samband med tentor. 4 tentaperioder per år (höst, vinter, vår och sommar) = 4 resor (ni kan se vilka dom har varit här under).
Men nu kommer vi till den stora frågan - Sommaren 2019, var bär det av?

Antingen är jag sugen på att åka en vecka till något härligt sommarställe. Tänk vad underbart det skulle vara att dra ihop ett gäng, flyga ned (har faktiskt börjat kika lite på att hyra hus i Kroatien, hihi) och bara leva livet med sol, bad, god mat och allt annat en vecka med världens bästa vänner kan medföra. Hur fantastiskt??
Eller så funderar jag på att dra med mig mina systrar på en weekend till Wien eller Budapest eller någon annan härlig stad. Ett par dagar med sightseeing, shopping och fantastiska restaurangbesök. Alltså goals!

Hösten 2017 - Marocko

Julen 2017 - Gotland

Våren 2018 - Bali

Sommaren 2018 - Prag

Hösten 2018 - Riga och Island

Julen 2018 - Gotland

Våren 2019 - Vietnam

Vad säger ni? Tycker ni inte att jag är lite värd det? Och har ni något inbokat? Var då?? =)

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Om du är värd det! Dina senaste resor ser halt fantastiska ut, och jag vill bara boka upp hela sommaren för de pengarna jag inte har haha. Dina planer för i sommar låter verkligen toppenmysiga, kan inte annat än bli bra. Kan du packa med mig i bagaget vart du än reser? Kram fina<3nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN TACK hjärtat! Och absolut, det fixar vi <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Att ta del av dina resor är så inspirerande! 😃

Svar: Tack, vad roligt att du tycker min rosa prinsessrulltårta såg god ut.

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229