Så oerhört tacksam

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni hade en helt otrolig Fredag där hemma! Här går jag runt och är helt dagsblind. Trodde helt ärligt att det nog närmre var Onsdag är Fredag, eller snarare Lördag som det ju faktiskt är idag. Var tog ens den här resan vägen??? Vi har 3 dagar kvar här i Phu Quoc och sen flyger vi tillbaka till Ho Chi Minh för våra sista dagar. Hör ni hur sorgligt kort tid det är??

Men men, jag har haft en fantastisk resa så jag ska verkligen inte klaga! Vad jag däremot ska göra är att dela med mig utav en tacksamhetslista, för missade jag den igår så måste jag ju helt enkelt ta den idag, haha! Eller vad säger ni?

Jag är lite extra tacksam över:

☀️ Solen! Alltså den lyckan denna lilla (okej, stora) stjärna för med sig = obeskrivlig!

☀️ Billig och fantastiskt god mat! Det faktum att min favomat här, Pho Bo (nudelsoppa med fläsk), går på runt 40.000 Dong. Det plus dricka blir ungefär 30 sek. Helt klart överkommeligt!

☀️ Att jag äntligen börjar känna mig avslappnad igen! Jag vet att jag egentligen har tusen grejer att göra (man kan inte bara dra ifrån skolan 2 veckor utan att förvänta mig lite påföljder, haha). Men vet ni vad? Det är ett framtida projekt!

☀️ Min älskade Silicea! Jag minns hus jag i Thailand för 2 år sedan inte ens vågade röra mitt hår när det var blött för att det skulle gå av, vilket det också gjorde. Så tunnt, så skadat. Nu springer jag istället runt med starka hårstrån som jag vågar dra fingrarna igenom, och bebishår över-freakin-allt, haha!

☀️ Att jag får resa och uppleva världen! Det betyder verkligen så otroligt mycket för mig och är vad som gör det värt att jobba extra hårt i de perioder jag gör det. Så tack livet för att jag för vara här!

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Vilken resa Matilda!! Läser ikapp lite nu när jag har tid😅 och klänningen är supervacker❤️ Ta till vara på sista dagarna nu! Kramnouw.com/thelisalarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Så fantastiskt fina bilder på dig! Klänningen passar dig så bra.
Det är värmande att läsa om det du är lite extra tacksam för.

Svar: Tack så mycket för din kommentar!

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! tack fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229