Så gör man för att må bra dagen efter

Godmorgon finingar!
Jag var faktiskt tvungen att kolla kalendern det första jag gjorde imorse, bara för att se vilken dag det ens är. Min första 2-dagars fylla på 3 år (?) har satt sina spår, haha! Midsommardagen som i vanliga fall bara är en dagsfest blev igår så trevlig att jag till och med övervägde att gå vidare ut på kvällen, men slutade med att jag vid elvatiden kröp ned i sängen med en godispåse. Med tanke på hur bra jag därför mår just nu känns det som att jag gjorde helt rätt val!

Idag blir det en sån där riktig to-do-söndag. Eftersom att jag kliver på båten nästa vecka för min första arbetsperiod, och den här veckan till stor del har upptagits utav Midsommarn, har jag en del att fixa. Bland annat:

- Köpa hem mer smoothiegrejer! Frysen börjar gapa tom, och så kan jag ju inte ha det

- Packa min arbetsväska! Sjukintyg, sjö-cert, postafén och calma (medicin mot sjösjuka), en proteinbar, hårsnoddar, skavsårsplåster, passerkort och en nocco är sånt som bara måste vara med!

- Redigera bilder! Jag ligger efter med både bilder från igår och i förrgår, men fortfarande även från Prag. Vilket jag måste fixa eftersom att jag också behöver ⬇️

- Förbereda blogginlägg! När jag börjar jobba har jag uppemot 12-timmarspass (vissa kortare, vissa längre) och som ni förstår så blir det ju inte så mycket tid över till aktivt bloggande under dom dagarna. Men självklart ska det inte eka tomt här inne. Så bilder från gårdagens dagsfest, Resesguisen från Prag, en del träningstips och mycket annat är sånt som kommer dyka upp här under nästa vecka =)

- Tvätta! När underklädeslådan är tom börjar det bli jobbigt, så utan tvekan ett av dagens stora måsten

- Träna! Eftersom att jag inte gick ut och dansade i natt så har jag en massa spring i benen att göra av med. Frågan är dock vad jag ska köra

- Städa! Både nere i gästrummet där jag och Richard nu bor (jag har kläder överallt...) men också resten utav huset. Liksom typ alla Visbybor har vi hyrt ut det under Almedalsveckan så mina systrar ska flytta ned till oss i källaren och allt annats ska grundstädas

- Förbereda matlådor till Almedalsveckan! Eftersom att vi inte kommer ha tillgång till något kök när huset hyrs ut är det micromat som gäller. Och att köpa färdig? Inte min grej. Här ska istället fixas härliga lådor som går snabbt att värma på!

Vad ska ni hitta på idag hjärtan?


Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Hoppas du hann med allt idag <3 Ha en mysig kväll fina!www.aamaziing.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta! Det var jag intenes i närheten utav, men tack <3nouw.com/matildaberlin
Malin
Malin ,
Gott! 😊 Hoppas du hann med allt!nouw.com/frozenvanilla/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det gjorde jag tyvärr inte... Men tack fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229