Så gör du din vardag bättre

Till 90% handlar livet om inställning. Är man glad och tänker positivt så kommer vardagen bli bättre! De andra 10% handlar om hurvida man ätit och således är matarg eller ej.
Vid lunchtid skrev jag ett inlägg (som jag tänkte publicera nu ikväll) om att jag hade världens hemlängtan på grund utav alla jäkla stockholmare (ja, idag stötte jag på helt fel folk). Jag var arg, irriterad, ledsen och ville bara ge upp livet lite granna. Men så åkte jag hem, åt lunch, tog en liten bit mörk choklad - och plötsligt blev livet mycket bättre igen!
Plötsligt fick jag verkligen fredagsfeeling igen och bestämde mig för att åka in till Odenplan och ta en dansklass. Såå himla härligt sätt att börja helgen med =)

När jag sen kom innanför dörren möttes jag utav ett stort, avlångt paket - mitt livs första blombud. HAN, världens finaste Richard, hade helt plötsligt fått för sig att skicka mig 3 fantastiska rosor.
Jag höll verkligen på riktigt på att börja grina.
SÅ. HIMLA. FINT! ❤️

Nu ska jag ta en sån där härlig långdusch, dra på mig mjukiskläder och mysa upp med lite gotte i soffan framför något bra på TV och min fantastiska bukett vid min sida.
Hoppas ni får en underbar kväll hjärtan!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Åh vad fint!!!! nouw.com/alicemalmstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3nouw.com/matildaberlin
frostfoto
frostfoto,
Ååh vad gulligt!! <3 Och JA, livet handlar verkligen om inställning! Du är så bra på att skriva och inspirera! <3nouw.com/frostfoto
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tack fining!! Det är ju verkligen så <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229