Så går min detox

Första dagen på min crave-detox är snart över, och hitils har jag kämpat starkt, haha!
Jag stod i köket imorse när jag skulle göra min frukost slog tanken mig att ingen skulle märka om jag åt ett par nävar med flingor. Men så kom jag på att självklart är det ingen som skulle märka något, men heller ingen som skulle bry sig. Det är bara jag själv som påverkas utav mina craves (bortsett från Richard som får stå ut med mitt humör och ibland mindre trevliga odörer). Skulle jag bryta det så är det bara mig det drabbar.

Så jag slog undan tanken och åt en ordentlig frukost, lunch och en massa god frukt till mellis =)
Precis vad min kropp behöver för att vara redo för kvällens BodyJam, vilket jag verkligen ser fram emot!

BodyJam med världens Amanda!

Ni har väl inte glömt bort min frågestund? Jag har insett att jag inte kommer att hinna svara på alla frågor i veckan så jag förlänger tiden så att ni kan ställa era frågor till och med fredag. Hur låter det? Kommentera antingen på det här inlägget eller det där jag publicerade frågestunden, med dom frågor ni vill ha svar på. Vad jag har för skostorlek, om jag fortfarande inte kan gå på A-brunnar, vad jag skulle göra om jag vann tre miljoner idag - ja allt ni kan tänkas vet om mig =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jamen visst är det? =) Kram finaste Heléna <333matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det är inte någon specifik, eller "riktig" detox, utan jag försöker bara avvänja mig själv från mina mindre hälsosamma craves typ som att äta ett helt paket flingot när jag kommer hem 😉 Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229