Så får du bikinikroppen

I samarbete med Hunkemöller

Hur sjukt är det inte att Maj nästan är över?? Ärligt talat så är jag inte redo än. Det är verkligen så himla mycket jag har velat göra, men som jag inte hunnit med. Picknickar, engångsgrillen, fler kvällspromenader, fler utgångar and so on. Men att det blir Juni betyder att det officiellt är *trumvirvel* S to the O to the M to the M to the A to the R. Woop woop!

Och något jag däremot är redo för är stranden. Både att bada, sova i solen (är ju typ det bästa jag vet), spela en match beach med mina systrar och helt enkelt leva livet. Hur skulle jag kunna vara något annat än redo när jag har hittat världens snyggaste bikinis?

Hur viktigt är det inte för ens självförtroende att faktiskt ha bra bikinis? Man är tillräckligt "utsatt" som det är på stranden, och att då ha på sig något man inte är bekväm i gör det ju verkligen inte bättre. Även om stegen till en bikinikropp är sjukt enkla

1. Ha en bikini
2. Ha en kropp
3. Sätt på dig bikinin

... så vet vi nog alla att det ändå inte är riktigt så. Känner du dig stressad av sommaren? Snälla GÅ INTE PÅ NÅGON DUM DIET!!! Nej, nej, nej! Investera istället i dig själv och köp en riktig kick-ass-bikini som du kommer äga stranden i!

Börja med att alltid ha den lilla svarta hemma. Den som sitter perfekt, passar till allt och i sin enkelhet framhäver dig på absolut bästa sätt. Precis som Coco Channels den lilla svarta. Din go-to i alla lägen!

Sen måste vi alla ha en för dom dagarna man vill vara något mer. Ni vet hur jag brukar prata om att jag tror stenhårt på att man ska klä sig som man vill känna sig? Just en sån bikini som man tar på sig när man vill sticka ut, när man vill utstråla det där lilla extra, när man vill vara sig själv. Min i år är den här ↑ skitsnygga prickiga. Den tänker jag äga stranden i =)
Vilken blir din?

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Du är verkligen den bästa! <3 Tack för detta! Stor kram till dig och fortsätt att vara dig! <3 yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Ska DU säga vännen! stor kram <3nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Men wow, den prickiga 😍nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur?? Älskar'n!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229