Så blev mitt rosa hår

Ni önskade bilder på mitt rosa hår, och well, såhär blev det. Med betoning på blev. För trots att jag köpte en permanent hårfärg så försvann typ all färg i första tvätten. Sjukt tråkigt!
Samtidigt som jag känner lite att nu har jag fått testa det. Nu har jag liksom fått det ur systemet, haha!

Kan ni ens förstå att jag, Matilda Berlin, väldigt spontant fick för mig att färga håret rosa?? Hade någon sagt det till mig för ett par år sedan så hade jag nog legat på golvet och skrattat tills magen krampade sig. Men nu står jag här, med resterna utav rosa i mina toppar. Ärligt talat är jag lite stolt över att jag vågade göra något sådant. Jämför det med tjejen som på högstadiet var så blyg att hon ägde hela Bikboks basic-avdelning och vars största rädsla var att på något sätt sticka ut ur tjejgänget.

Men med det sagt kan jag också tillägga att jag är klar med rosa hår (i alla fall för tillfället) och nästan ser fram emot att hösten ska närma sig. I och med att jag då ska plocka ur mina extensions tänker jag också pass på att färga det lite. Eller nej, inte färga. Tona! Ta hand om mitt stackars misshandlade hår var det!
Jag tänker mig lite mörkare, lite kallar, lite höstigare.
Vad tror ni om det?

Gillar

Kommentarer

ByAJ
ByAJ,
fine deg! <3 nouw.com/byaj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga <3nouw.com/matildaberlin
MirandaBrander
MirandaBrander,
Satt precis och tänkte själv på att jag ville färga håret rosa och så dyker detta upp!! Sååå fint!!!!! <3 <3nouw.com/mirandabrander
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! great minds think alike 😉 Krram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229