Så besviken och så lycklig

Som jag hade sett fram emot att få klippa mig och framförallt att bli blond. Innan jag bokade tiden hos Hair Cut var jag inne och pratade med dom och en klipp med helfärgning var vad jag skulle boka, så det gjorde jag och började räkna ned dagarna. 
Men när jag kom dit blev jag så besviken man bara kan bli. För det första var frisören försenad med en kvart och när jag väl slår mig ned säger hon att klippning kommer vi inte hinna med, hon kan dock göra sligningen. Besviken, check men sa att gör det i alla fall. Hon försvinner iväg och kommer tillbaka 4 minuter senare med en annan frisör som i stort sätt säger att det bara kommer bli orange och att vi ska boka en ny tid, vilket för min del hade betytt 3 veckor längre fram... Fyyy så besviken jag blev! Ni vet känslan när man verkligen har längtat och har sånna förväntningar. Nej usch! 

Desperat sprang jag vidare och kollade andra salonger och tro det eller ej med Klippoteket hade tid - för allt!
Superbra bemötade, supergullig frisör och sån bra service! 
Snacka om att dom gjorde min dag =)


Tydligen är det en process att bli blond, så betydligt ljusare blev dagens steg och så ska vi fortsätta om ungefär 2 månader =)

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Du blev ju jättefin 😊 Kram <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh vad glad jag blir! Är faktiskt supernöjd! Tänker bli ännu blondare, men som ett mellanläge är det perfekt =) Kram <3matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229