Rycker i äggstockarna

 Ibland när jag ser små babyfötter eller bilder på söta bebisar rycker det verkligen i mina äggstockar. Det är väl en evolutionär egenskap skulle jag gissa. Tänk att få ha en egen liten skrutta va?
Ibland känner jag mig redo att skaffa barn. Att få älska någon så vilkorslöst och att få se någon så liten växa upp. Och sen att få vara gravid. Jag vet egentligen inte varför jag känner så då de flesta i min närhet har haft väldigt dåliga graviditeter med illamående och tidiga foglossningar. Men kollar man på bilder och läser gravidbloggar verkar det så jäkla mysigt.
Emellanåt är jag redo att SKAFFA barn, men jag är inte redo att HA barn.
Där i ligger skillnaen. Jag vill ha hunnit plugga till vad jag vill bli när jag blir stor, jag vill ha rest mer, jag vill ha en stabil ekonomi och jag vill äga en lägenhet eller ett hus. Jag vill inte sätta ett barn till världen om jag inte kan ge den en 100% stabilitet.
 
Nu menar jag absolut inte att trampa någon på tårna. För jag VET att det finns fantastiska unga föräldrar som kommer ge sina barn en 200 x bättre uppväxt än vad många vuxna både gör och skulle kunna göra. Jag tror desutom att vissa är födda till att vara föräldrar. Deras mål är att sätta ett liv till världen och att älska och vårda denne lilla med hela sina hjärtan. För dom är det inget hinder att få barnet vid tidig ålder.
Men jag är inte redo att HA ett barn. Kanske att skaffa, men inte att ha.
Men oj vad det rycker i äggstockarna när man ser en sån här liten babyfot

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229