Roadtrip till Fårö

Som ni som följer mig på Insta (matildaberlin) såg så blev dagens stranddag lite granna inställd. För när vi kom upp till Fårö, efter att ha plockat upp Alvina på vägen, hade vi världens moln över oss och dessutom blåste det som bara den. Så vi gjorde om planerna lite och tog en riktig roadtrip runt hela Fårö. Tro det eller ej, men jag kan nog räkna antalet gånger jag varit på Fårö i hela mitt liv på mina bara händer. Det är inte många gånger nej. Och Alvina hade tydligen bara varit där 3 gånger.
Så vi fick en liten guidead tur av Isa


Så istället för en plocksallad på stranden eller korvar på en engångsgrill hamnade vi på Crêperie Tati. Och alltså MUMS, MUMS, MUMS! Bästa av allt med att åka någonstans med Isa är att vi tänker rätt så lika, eller rättare sagt totalt tvärtom, så vi kompletterar varandra rätt så bra. Ni ska bara se oss plocka av varandras matbrickor på flygresor, haha!
Hon var sugen på sött, jag på mer matigt. Men samtidigt ville man ha lite av den andra med såklart. Så vi tog en Jimmy D (galette) med brie, emmental, skinka och potatis samt en Dagens (crêpe) med färska jordgubbar, vaniljglass, grädde och chokladsås, och splittade hälften var.
Dröm vad gott!

Den stora frågan vi ställde oss - varför göra man inte crêpes eller galettes hemma?
Det är ju både så enkelt och så gott! Nej, det får det helt klart bli ändring på!


Gillar

Kommentarer

Bellagabriella
Bellagabriella,
men ååå så gott!!!nouw.com/bellagabriella
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå himla gott =) kram <3nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
men åh vad gott och mysigt!lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229