Restaurnagtips - Stockholm

Innehåller affiliate-länkar

Blus (slutsåld, men i vitt) HÄR

Jag, eller snarare vi, har en enormt stor tendens att bara fastna i soffan på Fredags-, Lördags- och faktiskt också Söndagskvällarna. Ni vet hur enkelt det är att efter en hel vecka bara få krascha i favohörnet, äta tacos och sen trycka godis tills man är så mätt att man inte orkar lyfta ett finger innan man rullar in i sängen.
Det är standarden för alla våra heldagskvällar. Men igår bestämde vi oss för att ta tag i livet lite granna, överge den obligatoriska Fredagstacosen och åka in till stan för en riktig date-night-middag

Vi bestämde oss för att gå på Waipo - och alltså OMG! It was like food heaven!
Vi har gått dit en gång innan (för att fira lite i somras när jag hade slutat skolan), men trots det så blev jag precis lika överraskad över hur fantastiskt gott det var igen!

Det är tyvärr ingen budget restaurang, för då hade jag hängt där typ varje dag, haha!
Nej, det är en sån som är prefekt att gå till för att fira något eller ha just en date-night.

Kan vi börja med att bara ta en liten stund för efterrätten innan jag går in mer på vad vi åt? Alltså på riktigt, hur drömmig??
Rostad persika med citrongräs och ingefära, hallonsorbet, persikosorbet, rostad mandelkaka och pistage. Mums!

Vi bestämde oss, för att precis som förra gången, ta deras 8-rätters avsmakningsmeny. Och alltså OMG! Det är verkligen såååå gott!! Och så mysigt! Annars har vi lite utav en tendens av att låta maten tysta mun. Så fort våra rätter kommer in sjunker vi djupt ned i dom, äter tills det är slut och tittar upp först när allt är slut och vi degar ihop i matkoma, hehe.
Men med en avsmakningsmeny blir det en helt annan grej. Små rätter kommer in, man kommenterar hur fantastiskt goda dom är, när dom tar slut hinner man prata ordentligt i väntan på att nästa rätt kommer in. Så himla mysigt!!!
För att inte tala om hur god maten var!
Har jag sålt in det ordenligt än?? Inte? Då säger jag bara - är ni i Stockholm så måste ni ta och testa den här!

Gillar

Kommentarer

linneaperssonla
linneaperssonla,
Omg efterätten alltså!! :O<3 nouw.com/linneaperssonla
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3nouw.com/matildaberlin
Ellen
Ellen,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229