Resan är bokad

Wooooooho! Efter lite lätt övertalning av Richard är resan nu bokad. Snacka om den ultimata Söndagsshoppingen!
Så i Augusti bär det av till

NEW YORK!!!

Omg! Sån dröm alltså!
Jag är som ni kanske vet en av dom som vill se allt! Jag har en tendens att resa till ett ställe och sen säga check, klar! Var ska vi härnäst? Jag vill besöka alla världens ställen och har lite som ett mål att besöka nya länder.
Det låter kanske lite löjligt, men jag hade liksom räknat bort USA lite eftersom att jag redan hade varit där och hade istället siktet inställt på nya länder. Vi var rätt nära att boka en resa till Nya Zeeland, men efter en del räknande och övervägande blev det tyvärr inte så. Utan det blev New York! Och jag är i extas, haha!!

Först kommer jag alltså få njuta utav den fantastiska sommaren på Gotland och sen avsluta lovet med att se Frihetsgudinnan, gå i Central Park, äta burgare till tusen, gå över Brooklyn Bridge, besöka Empire State Building och göra alla andra måsten.
Har ni några tips tar jag jättegärna emot dom =)
Alltså gahhh vad jag längtar!!!

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Nej va dröm med NY!!!! 😃nouw.com/liindfors
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Längtar verkligen SÅÅÅ! <3nouw.com/matildaberlin
hannabostedt
hannabostedt,
MEN SLUTA VA UNDERBART 😍😍 Alltså så härligt för dig att komma iväg igen. känner verkligen igen mig såå mycket, så fort man kommit hem ska det planeras nästa resa. Målet är ju verkligen att se hela världen! kram fina❤️nouw.com/hannabostedt
Matildaberlin
Matildaberlin,
MEN ALLTSÅ JAAAA! är såååå himla taggad att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Så underbart!! Kram finaste <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229