Relationship ups and downs

Om bara ett par dagar har Richard och jag varit tillsammans i 2 och ett halvt år. Kan ni förstå det? För det kan inte jag. Hur tusan han har orkat med och lyckats stå ut med mig under så lång tid är oförståeligt.
Självklart har vi, precis som alla förhållanden, våra ups and downs. Det är så lätt att fastna i vardagsrutiner och sluta uppskatta varandra på samma sätt man brukade. Precis som smågrälen är dom som faktiskt kan vara dom största. På sistone har vi faktiskt haft en bråkig period vilket tär på en. Självklart kan man bråka i ett förhållande, ärligt tror jag nästan att det är livsnödvändigt, men man måste alltid känna att det finns en stabil grund kvar och att det inte är vad som överväger av tiden. 
 
Det jag vill komma till är verkligen inte att vi håller på att göra slut, utan insikten utav att man behöver topparna och dalarna för att inse hur mycket man har tillsammans och hur mycket mer man uppskattar den braiga tiden.
Vi har haft en bråkig period, som till stor del säkert har berott på mig (pms och hormoner är ett skitpåhitt...), och så kommer det nog att fortsätta nu och då. 
Det viktiga är att verkligen uppskatta dom stunderna som är bra. Dom stunderna som verkligen svettsar ihop oss. 
Jag tycker det är lite smålöjligt att fira halvårsdagar och så vidare, men jag vill endå uppmärksamma dagen på något sätt. Vi funderar på att gå ut och äta och bara ta en myskväll tillsammans, för två och ett halvt år är endå väldigt stort =)

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Fina bilder på er och visst ska man fira så mycket och ofta man kan 😊 Jag och Calle har varit tillsammans i drygt 5½ år nu och det är egentligen ett under för jag liksom du har pms och hormoner som lever sitt eget liv. Försöker skärpa mig, men det struntar hormonerna liksom i och jag får tokspelet och reagerar på konstiga saker och blir arg fast jag egentligen inte vill. Nå väl - jag brukar i alla fall förvarna min stackars karl så kan vet att han rör sig över ett minfält 😉 Kram <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Wow! 5,5 år är verkligen otroligt! Haha, jag ska försöka komma ihåg o förvarna nästa gång. Det kan han nog vara värd 😉 kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229