Recept: Banan- och proteinbröd

Igår passade jag på att baka lite banan- och proteinbröd när jag ändå var i farten.

Så enkelt - så gott!

En av mina filosofier i köket är ju färre ingredienser desto bättre. Läser jag ett recept på något som låter gott slutar det alltid med att jag plockar bort nästan hälften av innehållet och är det något jag inte har ersätter jag det med något annat.


Ursprungsreceptet löd alltså helt annorlunda jämtemot mitt som är:


2 bananer

1 ägg

1 skopa proteinpulver (jag tog av Richards Whey 100 med vaniljsmak)

och 1 tesked bakpulver


blanda alltihopa i en skål, häll över i en ungsfast form och ställ in i ugnen (175-200 grader)


Ta ut vid fin brun färg och ät helst varm :)

Så enkelt - så gott!



Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229