Random tankar idag

2 dagar. That's it. Sen sitter jag äntligen på Arlanda igen. Jag vet inte riktigt varför, men jag har nästan lite flygabstinens, haha! Kanske inte riktigt den mest miljövänliga känslan, men det är något speciellt med att få boarda, att se marken försvinna under en, att känna turbulens-suget i magen. Nej jag älskar't! 2 dagar - sen är jag där igen. Visserligen är det bara en sån superliten kärra och bara 40 minuter, but still.

HEMMA! Som jag längtar! Samtidigt har jag lite småpanik för det känns som att dagarna på ön är proppfyllda redan nu. Jag tänkte först att jag skulle kunna chilla lite och ladda upp inför tenta p, men efter att ha kikat i kalendern nu på morgonen insåg jag att jag inte alls kan ta det lugnt. Nej, nej, nej. Det är pluggrace deleuxe som gäller.

Det här med visdomständer alltså... Jag vill bara dö. Jag nästintill knarkar ipren för tillfället och smörjer på bedövningssalva (hurvida man ska ha den i munnen vågar jag inte ens kolla upp, hehe). Nej men fy vad ont jag har! Tips på hur man lindrar smärtan mottages gärna!

Idag hände det! Jag fick en eventinbjudan. Ihhhhh! Som jag har längtat efter den här dagen alltså! Först när jag läste mailet fick jag lite panik eftersom att jag trodde att det var en utav de dagarna jag är i Nya Zeeland, men tack och lov visade det sig att det var på Torsdagen (har tenta på Fredagen och åker på Lördagen). Så efter den lilla scaren totalvände det till en överväldigande lycka. Ihhhh!

Kan vi snälla ta en stund för clementiner?? Alltså hur gott är det inte? Bara lukten kan ju få vem som helst att slå volter av lycka, eller vad säger ni?

Jag trivs så sjukt bra här i Stockholm! Det är nu över 2 år sedan jag lämnade min älskade ö och bosatte mig i huvudstaden, och fortfarande kan jag få riktiga chockar som likt el går genom kroppen samtidigt som tanken Jag bor verkligen här slår mig. Helt sjukt! Vem hade någonsin kunnat tro att Matilda Berlin, i grund och botten introvert, blyg och folkskygg skulle trivas så oerhört bra här? Inte jag i alla fall. Men det gör jag. Och känslan av välbefinnande blir bara starkare och starkare för var dag som går.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Alltså du är verkligen så himla vacker Matilda, åh ❤️ Så kul med eventet!!! Krannouw.com/linndossing
Msindependent
Msindependent,
For et fantastisk innlegg, anderledes en noe annet jeg har lest før, veldig gøy! Fantastiske bilder også 💕nouw.com/msindependent
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229