Rabattkod hos Nelly och gasque på G

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

På Lördag är det dags för gasque igen (woop woop), vilket jag verkligen ser fram emot. Dock är det klädkod och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag har scrollat igenom hela Nelly, Bubbleroom, Na-Kd, Zalandoo, Chiquelle och alla andra sidor jag kunnat komma på utan att något känts rätt. Vet ni hur svårt det är att hitta en mörk klänning som går nedanför knäna men som inte är typ balklänning?? Typ omöjligt!

Men eftersom att min garderob inte innehåller något i den kategorin så var jag helt enkelt tvungen att beställa idag för att det skulle hinna hem till mig i tid. Passande nog har Nelly en kampanj just nu där man får upp till 25% rabatt med koden: FALLDEAL och dessutom gratis expressfrakt vid köp över 1000kr, så jag passade på att beställa hem 5 olika klänningar som kan funka så får jag helt enkelt skicka tillbaka dom som inte passar.
Hade jag haft mer tid hade jag kikat igenom och beställt hem lite fler plagg. Behöver verkligen en grå stickad tröja med krage, ett par snygga kostymbyxor och lite annat smått och gott. Dock kände jag att matteföreläsningen behövde lite fokus med, haha!
Så passa nu om du liksom jag behöver uppdatera höstgarderoben lite =)

Gillar

Kommentarer

My
My,
Åh vad bra tips, får kika in och se ifall jag hittar nått nytt 😃www.monkiapa.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen, passa på väl =) Kram nouw.com/matildaberlin
linnea
linnea,
åh nr 3 såg supersnygg ut!linneakinis.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Visst var den?? =)nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229