Q/A Lately

Innehåller affiliate-länkar

Vart kommer kjolen ifrån?

Jag köpte den faktiskt när jag var i New York förra hösten, och ärligt så minns jag inte exakt. Men jag skulle gissa på att det var Forever 21 eller Bershka ( <-- ÄLSKAR). Jag hittade dock en väldigt lik HÄR =)

När är du klar med studierna?

Jag har precis (i Måndags) påbörjat mitt tredje och sista år på KTH. Så i Juni nästa år är jag (förhoppningsvis) klar med allt. Ihhh!

Det låter som världens roligaste jobb!!! 😍😍 har du någon speciell utbildning för att få jobba där?

Men alltså ja! Att jobba på Destination Gotlands båtar är verkligen något utav det roligaste jag gjort och är utan tvekan det BÄSTA sommarjobbet man kan ha (man jobbar en vecka, är ledig en <-- och får betalt för den. Woop woop!). Så ni alla borde söka jobb där nästa sommar. Och ja, det inkluderar även er som bor på fastlandet. För det fina är att jobbar man 100% så bor man ombord. Då kan du jobba där ena veckan och sen vara hemma och ledig nästa. Hur bra??

Gällande utbildning så krävs inga grundkunskaper. Men sen går man igenom ordentliga utbildningar gällande säkerhet, skeppskännedom, livsmedels hygien, brandutbildning, HLR, and so on and so on. Och det här är ingen tråkig sitta i skolbänken-utbildning, nej den är sjukt kul. Jag letade faktiskt lite i arkivet och hittade dom här två inläggen (HÄR och HÄR) från min utbildning (April 2017 - hur sjukt??).
Nej med det sagt - sök nästa år!! Just do it!

Har du några före och efter bilder?
(Gällande när jag nu har ätit Hairlust produkter - läs mer om dom i mina inlägg Hur har separationen påverkat min kropp? och Funkar Hairlusts produkter?? )

Nej, jag har tyvärr inte det. Så dumt! Det var precis när jag ock Richard hade gjort slut som jag började äta dom, så jag hade ingen som kunde ta bilder på mig och var liksom inte van att be någon annan göra det. Men jag bjuder på dom här fantastisk (*host host*) bilderna på mitt heeelt otroliga bebishår... Hahaha!

Måste fråga vad dom beige sneakersen på bilden längst ner heter?

Jag förstår varför - dom är utan tvekan mina nya favoriter. På bilden till under kan du se precis hur snygga dom är på med (för att inte tala om hur galet sköna!). Och du hittar dom HÄR

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Babyfjun alltså, hatkärlek på det haha! 😉 Kram yasmissy.blogg.se
happyM
happyM,
Åh så himla kul att få läsa ❤️ Döööör för skorna, sååå galet snygga på dig!! Kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229