Q/A Lately

Älskar din överdel, såå fin! köpt var?
Då är vi verkligen två! Jag äger den faktiskt i både vitt och svart och dessutom i långärmat med, hihi! Du hittar den HÄR =)

Vann du kameran?? Blev så nyfiken nu!
Sjukt nog så JAAAA! Jag vann en freaking kamera! Kan ni ens förstå det? Inte jag i alla fall! HÄr har jag under alla år gått runt och trott att jag 1. inte är någon vinnarskalle, och 2. aldrig vinner något. Gäller det lotto så stämmer det verkligen (vart överlycklig den enda gången jag vann hela 60 kronor på triss), men tävlingar man kan prestera i och som jag verkligen vill vinna, well dom lyckas jag tydligen med, hihi!

Hur fick du tag i din lägenhet? funderar nämligen på att flytta till Stockholm :)
Nej, vad kul! Självklart ska du flytta hit, hihi! Jag fick min lägenhet genom SSSB (Stockholms studentbostäder) där jag ställde mig i kö samma dag som jag påbörjade mina studier på KTH. Så jag hade nästan 2 år. Tyvärr måste man dock plugga på något utav de kopplade högskolorna/universiteten för att få stå i deras kö. Så tyvärr är jag inte så jättemycket till hjälp. Men jag håller tummarna för dig! <3

Hur fasen lyckas du få håret så bra???
Okej, det finns två sätt att göra det på.
1. Göra om, göra om, göra om, göra om och sen be till gudarna att det håller dagen igenom, haha!
2. Ha en j*kla tur på försök nummer ett och då spraya med hårspray så att en jordbävning inte ens skulle kunna rå på det.

Åh, själv borde jag verkligen ta tag i att få ett födelsemärke borttaget. Gjorde det väldigt ont?
Nej, inte alls. Det enda som känns är när dom ger en bedövningssprutan, och ja, det känns lite. Men så fort det är gjort så känns det verkligen inget alls. I alla fall inte fram tills en klasskompis som är lite lätt på lyset bestämmer sig för att hälsa på en genom att dunka en på ryggen (med rätt så mycket kraft) och träffar mitt på, haha! Då känns det lite granna, men annars så är det bara att köra på ;)

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Fina du, stort jäkla grattis till kameran! Den var du så värd att vinna!! ❤️❤️nouw.com/lillystromqvist
Yasmine
Yasmine,
Grattis igen till vinsten av kameran! 😃 Ser fram emot massa ännu grymmare bilder nu! 😃 Kram yasmissy.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229