Prioritera dig själv!

Borta bra men hemma bäst var det! Trots att vi precis var på semester så kan jag lugnt konstatera att jag är mer utvilad nu än jag var då. Den stora skillnaden? Vår säng!
Vi (okej, Richard) har valt att satsa på en riktigt bra säng här hemma. Och det märks verkligen så fort vi sover någon annan stans. Hemma är det sällan vi vaknar under nätterna men nu när vi var borta vaknade vi båda flera, flera gånger.
Det är verkligen såå viktigt med att ha en bra säng! Jag har läst att människan ägnar ungefär 26 år av sitt liv åt att sova och ytterligare 7 år i sängen i väntan på att somna (hur sjukt mycket är inte det??).
Visst kan man istället lägga pengar på en stor latte på väg till jobbet, en energidryck, kanske en snickers för att snabbt få upp blodsockret och i vissa fall naprapatbesök för ryggontet, men tänk om man istället hade satsat på sig själv och köpte en ordentlig, riktig och bra säng. Som Tyra Banks säger: The best tool in my makeup bag is a good nights sleep!

En gång när vi var på fastlandet och hade ett par timmar att slå hål på passade vi på att kolla på sängar i Stockholm. Vi var inne i Go to Beds butik och fick superbra tips och rådgivning kring vad man ska tänka på när man ska köpa ny säng. Trots att vi för tillfället har en riktigt bra säng och inte riktigt har ekonomin till att byta fick vi världens bästa service.

Är det något man ska lägga pengar på så är det sig själv! Du ska hålla en hel livslängd, du ska må bra och leva livet =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229