Pre Thailand

Godmorgon hjärtan och godmorgon måndag!

Ni kanske lider av måndagångest, eller hur är det? Inte jag i alla fall! För vet ni vad? Nu är det bara en endaste vecka kvar tills vi åket till Thailand. Däremot har jag en massa att fixa innan det. Jag ska bland annat:

- Packa! (Duhh!) Shorts, bikini, flipflops, solglasögon, pass, kjolar, klänningar - ja allt måste letas fram från hyllor och ur lådor

- Fixa mina fransar! Min franstjej har varit sjukskriven sen jul och har tack-o-lov kommit på fötterna igen. ska verkligen bli sååå skönt att slippa bry sig om smink och sånt


- Fixa någon filmtjänst till Ipaden! Och här behöver jag er hjälp! Har ni koll på något program (typ netflix, hbo, viaplay osv) som funkar i Thailand och där det går att plocka ned filmer och serier offline? Med dom timmarna flyg vill jag ha något att underhålla mig med =)

- Fixa mina naglar! Jajamensan, semesterfint skall det va

- Gå till biblioteket och låna böcker! Det kanske inte har märkts under de senaste åren, men jag är en riktig bokmal. Sist vi var i Thailand plöjde jag igenom 16 böcker på 14 dagar om jag inte minns fel, haha! Jag har definitivt inte det som mål, men två eller tre borde jag ta mig igenom. Har ni några tips?

- Fixa nya spellistor! Nu är det alldeles för länge sedan jag uppdaterade dom och om jag bara har kvar mina gamla offlinelistor kommer jag att bli galen. Nej ny musik är ett måste!

- Skriva x antal blogginlägg, och tidsinställa dom så att ni har något att läsa om. Jag har ju ingen aning om hur internet kommer att vara där nere och så vill jag kunna slappna av ordentligt och inte ha pressen på att jag måste publicera något. Men jag lovar att det verkligen inte kommer att eka tomt här inne. Är det förresten något speciellt ni vill läsa om? Berätta!

- Plugga! Planen är att slippa allt plugg där nere. Men då måste jag skicka in ett par inlämningar innan dess, så full fart frammåt!

- Uppdatera mitt handbagage! En ansiktskräm, handsprit och proteinbarer skall packas. Och egentligen behöver jag en helt ny väska, men samtidigt är det inget jag vill lägga pengar på innan jag åker liksom då jag tror att jag kan hitta en del där nere. Hmm, vi får se hur jag gör med det

- Städa
hela lägenheten! Det finns ju inget skönare än att sen komma hem till ordning och reda =)

Plugg + What a Melon = True!

Likes

Comments

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Åhh så härligt att höra =) Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack för svar! Hade varit så surt att komma dit och sen inte ha det att funka... Kram matildaberlin.se
Write a comment...
IP: 82.99.3.229