Pray For Humanity

Jag är tom på ord. Igen! Jag får tårar i ögonen och det snörper sig i halsen av bara tanken vad som hänt i Nice. Nog för att personerna som utför dessa attentat inte kan vara helt friska i huvudena, men jag förstår verkligen inte hur man kan utföra något sådant. Hur kan man anse sig ha rätten till att ta någon annans liv? Och hur ska man någonsin kunna leva med sig själv?

Vi lever för tusan under 2000-talet. Har vi inte kommit så långt i den evolutionära utvecklingen att vi människor ska förstå att alla liv spelar roll och att alla är lika mycket värda? INGEN har rätten till att ta sig an rollen som Gud och plötsligt bestämma om någon ska leva eller dö.
Mina tankar går till alla som var där, alla som förlorade någon och alla som är permanent påverkade för resten av sina liv!
Jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara för alla och kan inte mer än tacka änglarna att varken jag själv eller någon i min närhet drabbats och att skicka ut alla tankar och all kärlek till alla som har <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229