Praise the Lords

... för skatteåterbäringen!
Jag ser alltid till att mina arbetsgivare drar mer skatt än vad som egentligen behövs så att jag vet att jag alltid får tillbaka såhär års. En utav mina favoritbloggare åkte på en skattesmäll på 40.000 (!), har ni hört något så sjukt?? Snacka om total mardröm!
Därför ser jag som sagt till att det alltid dras mer än nödvändigt och ser jag att det någon månad inte gjorts det så gör jag en extra inbetalning. Helt klart ett utav mina stora ekonomitips här i livet!
Richard tycker att jag är dum i huvudet som gör så eftersom att jag hade kunnat få ut mer pengar under hela året. Men på mitt sätt är jag ju van med att få ut den summan jag får och sen helt plötsligt, en gång om året får jag en stor bonus. Tjohooo!
Planen var att vi skulle resa iväg på en weekend nästa helg. Men eftersom att Richard inte fick någon lön den här månaden när han bytte fackförbund ansåg han inte att han hade råd och jag inte lyckades hitta någon som ville dra en (halvplanerad) spontanare med mig så får jag göra något annat för att skämma bort mig själv.
Kvällsshopping!
♥ En jeanskjol
♥ En ärmlös beige Trenchcoat
♥ En riktigt färgglad playsuit
♥ En färgglad kimono
♥ En svart ullhatt
♥ Ett par levis shorts
♥ Träningskläder (man kan aldrig få för mycket eller uppdatera garderoben för ofta)
♥ En rosa bomberjacka
♥ Beiga klackar
♥ En tight långkjol i nude
♥ En jeansväst
Här är min sommar shoppinglista. Dom små ✓ checkar av vad jag klickade hem igår, så ni ser ju vad jag har kvar
PS! Ellos har just nu en massa rea och genom att klicka HÄR
och sedan använda koden: 335473 så får ni ytterligare 25%
Hur grymt som helst =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229