Post Skönhetsoperation

I samarbete med New Gel +

Nu har det gått en månad sen jag gjorde min lilla skönhetsoperation och sydde igen hålet i mitt höra. Och vet ni vad? Jag hade inte kunnat vara mer nöjd!

Det ser verkligen hur fint ut som helst och nu väntar jag bara på att det har läkt så bra att jag kan ta ett nytt hål. Det är faktiskt så fint att det ser bättre ut än örat jag har hål i, haha!

När jag var nere och skulle sy igen det började kirurgen med att förklara hur det skulle lämna ett ärr. Och absolut tänkte jag. Vad spelar det för roll? Jag ska ju ändå bara ta ett nytt hål och täcka det med örhängen. Men mitt under operationen, som gick ut på att hon först skulle skära upp hålet så att det kom fram ny läkhud innan hon sydde igen det, sa hon ett stort hoppsan samtidigt som jag kände hur hon råkade dra hårt i mitt bedövade öra. Jag var verkligen övertygad om att hon att sliceat upp hela örsnibben, haha!
Så för att ge mitt öra så goda förutsättningar till att läka som det bara går har jag använt mig utav NewGel+ . Det är en medicinsk produkt, dvs egentligen inte en skönhetsprodukt, utan ett medicinskt silikon som uppfyller alla krav enligt FDA, EMA och ISO. Det betyder att man absolut inte behöver ha opererat sig för att använda det, utan kan vara perfekt till det stora skrapsåret man fått när man cyklat omkull med cykeln eller liknande.
Till skillnad från vanliga förband som man behöver byta typ var tredje dag håller det här sig på plats i upp till veckor. Hur bra som helst!
För bästa resultat, när man har lite större ärr, ska man använda det under betydligt längre perioder. Men med tanke på hur litet mitt sår var, och hur fint det nu har läkt känner jag mig verkligen supernöjd!

Än en gång är jag så nöjd att jag själv tagit tag i mina läkarproblem, eller vad man nu ska säga, haha!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229