Pick your fights

I samarbete med Vuab AB

Ni vet hur alla förhållanden har sina fighter? Eller inte bara förhållanden, utan alla relationer. Oavsett om det är kärleksrelationer, vänner emellan eller till och med arbetskollegor. Alla relationer har sina fighter.
En sån fight jag och Richard återkommande har är hans tavlor. Han vill ha dom på väggarna och well, jag vill inte. Jag gillar att äta sent och har svårt att se den där punkten mellan att jag är glad och att jag blir riktigt Hangry, så Richard vill att vi ska äta tidigare. Han förstår inte varför jag så bestämt måste ha så mycket kläder och så många olika par skor. Och jag förstår inte hur han kan vara så slö ibland.
En annan stor och återkommande fight vi har är Richards stora AC. Vi snackar en riktig, stor låda. Typ så stor att den hade kunnat kyla en hel affär. Visst blir lägenheten varm på sommaren, visst vill vi båda ha det svalt så vi kan kramas på natten, visst är det smidigt att använda något vi redan har - men den är verkligen inte snygg! Och den tar upp SÅ mycket plats!

Under hela förra året slapp jag den och våra diskussion eftersom att hela lägenheten var en enda byggarbetsplats, och året innan fick jag bara gilla läget eftersom att vi bodde i Richards lägenhet. Men nu, nu måste vi verkligen prata om det och bestämma hur vi ska göra. Antingen blir den kvar på Gotland eller så tar vi upp den hit och då kommer den att ta upp halva läggan...
Jag satt faktiskt och kikade på lite andra anläggningar hos bland annat Vuab . Påminn mig att visa Richard att det finns betydligt mindre och snyggare lösningar nu, haha!

Vad har ni för fighter? Sånna som alltid dyker upp? Jag vill höra! Ju mindre desto roligare =) Kram <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229