Pannkakor och Soffmys


Pannkaksfrukosten blev riktigt lyckad! Precis sådär seg och mysig som en grå söndag ska va! Jag lagade och dukade upp medan Richard sökte upp filmen Hotel Transylvanien 2. Åhh vad jag älskar barnfilmer med inslag av vuxenhumor!
Så där började vi morgonen uppkrupna i våran soffa. Det är nog banne mig det bästa köpet jag gjort på länge. Vuxenpoäng som bara rullar in, haha!
Hade det inte varit för att vi hittade våran soffa på fyndhörnan hade vi beställt hem den HÄR från trademax.se<
Såå skönt med dubbla divaner och mycket plats i soffan! Älskar att kunna kasta upp kuddar och en stor filt och bara begrava mig i ena hörnet =)
Och som jag skrev för ett tag sen så har jag på sistone fastnat för ljusa färger när det kommer till inredning. Richard hade förut en riktigt mörkgrå soffa som vi fick klämma ihop oss i när vi skulle mysa. Men känns hela rummet stort, öppet och ljust, och ska vi mysa känns det som att det finns hur mycket plats som helst. Haha, vi insåg faktiskt för bara någon dag sendan att vi kan ligga åt båda hållen i soffan och inte bara åt det ena som vi kunde i förra. Låter kanske lite konstigt men det var verkligen som att en ny värld öppnade sig.
Som sagt, bästa köpet på länge!

Gillar

Kommentarer

Nathalie
Nathalie,
Men gud nu blev jag jättesugen på pannkakor!! Måste göras till kvällen 😊 None
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Såååå gott! Hoppas du fick till dom =)matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229