Oturen kom till mig

Lika mycket som jag lever efter mottot att en tillräckligt lång och tillräckligt var dusch kan lösa alla världens problem lever jag också efter våga vägra bli sjuk. Så det är väldigt ofta jag är förkyld, men typ aldrig som jag är sjuk. Det gäller liksom bara att bestämma sig och vägra bli dålig.
Igår kämpade jag. Hårt! Jag tog mig med hjälp av ipren, strepsils och halstabletter genom dagen så att jag kunde vara med på mottagningens sista gasque (thank God!), men efterköret svek jag. En stopp på 7eleven för att köpa en stor godispåse och en pendeltågsresa senare låg jag nedbäddad i sängen med feber... Fyy vad jag hatar att va sjuk! Inte okej!
Speciellt inte med tanke på att skolan börjar imorgon och jag måste va med (!) och att jag idag har första riktigt lediga dagen på 2 veckor. Jag skulle städa, komma igång med träningen igen, fixa lite matlådor, gå på stan (för visst är det så att i Stockholm har affärer öppet på söndagar med??) och bara ha det allmänt bra. Istället blir det en morgon i sängen, ett försök till promenad och en trip till ICA där alla möjliga C-vitaminer skall införskaffas...
Nu kör vi: Våga vägra va sjuk - våga bli frisk på en dag!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Trist jag är också sjuk! :/ du får krya på dig Finis! <3nouw.com/hannativeskog
Matildaberlin
Matildaberlin,
Fyyy! Krya på dig med <33nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Krya på Dig<33nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina du <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229