Öppen jobbansökan

Nu vänner, nu är jag redo igen! Efter att hela hösten ha satsat på att komma igång med plugget och komma på plats i lägenheten känner jag äntligen att jag har sån kontroll att jag är sugen på att börja jobba igen. Och då är jag väl rätt så korkad om jag inte använder mig utav bloggen som en öppen jobbansökan och CV.

För det är inget specifikt jobb jag söker, utan jag vill göra något som gör mig glad. Jag vill träffa människor och vara social. Kanske jobba på ett café, kanske på ICA eller varför inte som försäljare?
Eftersom att jag fortfarande pluggar på 100% så är det inget heltidsjobb jag är ute efter utan kanske en halvtid och lika så ligger mina föreläsningar utspridda så ett 8 till 4 jobb är inget att tänka på. Och egentligen behöver det heller inte vara något återkommande, utan ni kanske behöver hjälp vid ett specifikt event eller liknande.

Vad kan jag berätta om mig då?
Jo, jag är en glad och positiv tjej på 21 år som älskar att hålla igång. Jag har tidigare jobbat framförallt i kassa med både försäljning av både tjänster och produkter samt administrativt och via telefon. Jag är engagerad, ansvarstagande och har väldigt lätt för att se vad som behövs göras.

Jag kommer såklart att aktivt söka jobb med, men om ni kommer på något, hör något eller är på jakt efter någon så kan ni väl tänka lite extra på mig =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack! Det är mitt första möte =) Sak skicka in ansökan precis, faktiskt =) Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla! Det ska jag absolut kolla upp =) Låter ju verkligen som något som skulle passa mig =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229