Ootd

Innehåller affiliate-länkar

Tröja BikBok // Byxor Gina Tricot

Jag måste börja det här inlägget med att skriva GRATTIS till Richards bror med familj! För bara ett par timmar sen föddes en fantastiskt söt liten pojke. Ihhh!

Han var egentligen inte beräknad ännu, men var tydligen väldigt nyfiken på världen. Så precis när jag hade mött upp Sofie (lyckan av att en annan Gotlänning, och vän för den delen, har flyttat upp till Stockholm är total) för att äta lunch, vilket förövrigt var fantastiskt mysigt, ringde Richard och berättade att han precis hoppat in i en taxi påväg mot Barkarby för att passa deras andra två barn.

Så kvällens omsinkade Fredagsmys hemma i soffan blev som ni förstår rätt så inställt. Istället sitter jag just nu på bussen påväg till Barkarby (vilket kommer ta nästan två timmar - ni kan ju gissa om jag saknar att ha bil just nu...) för att ha myset där =)

Det här var egentligen inte alla vad jag hade planerat att skriva om ikväll. Tanken var att jag skulle visa vad jag önskar mig i födelsedagspresent (keep calm and party on ‘cause in a week it’s ma birthday 🎂), men liksom hela den här dagen har allt vänta upp-o-ned, bak-o-fram och hit-o-dit, haha!

Vi får ta det en annan dag helt enkelt! Ikväll får ni istället kika på dagens outfit (fler än jag som älskar höstmodet i år??) och glatt kunna konstatera att det kommit en ny liten fantastisk människa till världen =)

Hoppas ni får en underbar kväll! <3

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh vad fantstiskt, all lycka till till dom!<3 Du är så snygg i alla dina fina outfits - tokgillar!! <3nouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! Finaste DU! <3nouw.com/matildaberlin
Josäfin
Josäfin,
Så snygg outfit!! 😃jossanamigo.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229