Önskelista

Nu så börjar det närma sig - 22 barre. Helt sjukt! Men åldersnojan är definitivt inte alls lika illa som den varit de andra åren. Kanske för att jag har en plan och ett mål just nu. Jag pluggar och vet vad jag vill jobba med, så paniken och stressen är inte alls illa. Tvärtom ser jag nästan (men bara nästan) fram emot att fylla år. Tidigare år har jag, till min familjs stora förtret, hatat att få presenter. Varje gång de frågat har jag svarat att jag inte önskar mig något. Men i år gör jag det. I år önskar jag mig faktiskt en massa olika saker, haha!

Min önskelista inkluderar:

Tights från Stronger
Som jag suktat över dessa! Jag var så lycklig i förra veckan då jag vann en tradera auktion med ett par till ett riktigt bra pris. Jag var verkligen sååå glad! Men så fick jag istället hem den billiga Kina-versionen (förstå vad ledsen jag blev). Så nu står dom högst på min önskelista!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR

Skor och kläder
Duh! Vem önskar sig inte det? Jag hade tänkt unna mig både det ena och det andra nu när jag sålde min bil, men i och med att jag blev tvungen att köpa ny mobil så blev det inte så. Men jag har sånna där kläder och skor jag suktat över jättelänge och dessa önskar jag mig verkligen nu!

Ett spabesök
Jag har, tro det eller ej, aldrig varit på SPA och såå länge har jag velat besöka Yasuragi. Nu har dom tydligen stängt till i början av 2018, så någon annan stans vore en dröm! Att bara få njuta och skämma bort sig själv =)

Bare Minerals Kit HÄR (någon som vet om det är bra?) // Maria Nila Heal Trio HÄR

Hudvård och hårvård
Jag har insett att jag är alldeles för dålig på att ta hand om min hy, jag tar för tusan knappt bort sminket på kvällen. Det måste ske en förändring på. Så nya ansiktsprodukter önskar jag mig.
Likaså önskar jag mig ett nytt kit med Schampoo, Balsam och inpackning från Maria Nila. Jag är tillbaka till mitt billiga schampoo köpt på Rusta, så det önskar jag mig verkligen med!

Resa
Jag vill resa mer! Jag vill se världen! Jag vill uppleva!
Finns det någon bättre present än en upplevelse? Ett minne för livet??
Var någon stans spelar ingen roll, men helst till något ställe jag inte sett förut eller möjligtvis Paris där jag inte varit sen jag var 12

En överraskning!
Jag älskar att bli överraskad!! Ärligt så är jag nog värre än Nicke Nyfiken när det kommer till hemlisar, haha! Men det bästa jag vet är att verkligen vara helt ovetandes om vad som händer. Typ som när jag kidnappade Richard till Arlanda som hans födelsedagspresent. Hihi! Så ja, överraskning vore en DRÖM!

Gillar

Kommentarer

Beatrice Jakobsson
Beatrice Jakobsson,
Bra saker att önska sig! 😊beattriicee.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Härlig önske lista,önskar mig ungefär likadant! Förresten är du också september barn? isånafall så kul!nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, perfekt ju! Jajamensan!! =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229