Om ett par år finns det inga fler Modeller?

Jag hörde något väldigt intressant för ett par dagar sedan. Modeller kan vara ett utdöende yrke.

Något som jag fascineras över bland personer är dom som kan spekulera kring framtiden. Och framför allt med argument. Det är en sak att säga att jag tror att dom kommer att göra slut om ett par månader för att det känns så, men en helt annan grej att faktiskt kunna förklara sina tankar.
Jag lyssnade på Isabella Löwengrip berätta att hon tror att om ett par år så kommer det inte längre att finnas några modeller. Inte för att folk inte vill jobba med det, men nu och i framtiden är folk så skickliga i Photoshop och liknande program och kan på så sätt skapa sina egna modeller digitalt. För företag kommer det att vara så mycket billigare än att flyga modeller världen över, stå för hotellrum, bjussa på mat och vad nu mer hon eller han kan vilja ha för att utföra jobbet.
Det har aldrig slagit mig förut men det är ju helt klart möjligt! Tänk om det är så att det om ett par år inte finns några fotomodeller kvar… Det känns ju verkligen som en helt annan värld, och framför allt en helt annat tankesätt. Det hörni, det tycker jag är så coolt!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jamen precis! En väldigt intressant tanke =) Kram <3matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nej, jag tror egentligen inte heller att dom kommer att försvinna. Men det är en intressant tanke =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229