Oh frozen

Herre vad det är kallt ute! Nog för att jag har längtat efter snö och vinter, men när förardörren på bilen fryser igen så man måste åla över från passagerar sidan, då är det inte så kul (även om just det måste ha sett jättekul ut). 
Så just nu är jag väldigt glad över en av julklapparna jag fick. Kan ni gissa va? Jo, en snuggy. Ni vet en sån där filt med ärmar. Något som man först bara skrattar åt och tänker att vem tusan köper en sån, men jag är helt kär i den! Jättemysig och smidig


Bortsett från att dagen har varit kylig har den varit väldigt bra. Träning på morgonen, mysfrukost hemma, tid till att utföra lite ärenden (har bland annat köpt skal och skyddsplast till min nya mobil) och sen en fika med en allt för saknad vän innan det var dags för jobb. 
Då jag har hadt barndans varje helg och jobbar på vardagarna kommer jag väldigt sällan av ön. Något det skall bli ändring på nu till våren. Men ett problem som varit under hösten, har gjort att jag inte kunnat åkt och hälsat på henne på fastlandet och hon inte kunnat komma hem på grund av plugg. Så att äntligen ha henne hemma under julen och få träffa henne är helt underbart! 

FYI har jag också gått en hel dag utan någon form av koffein. Får passa på att ge mig själv en liten klapp på axeln tycker jag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229