Officiellt 1a

Önskar att jag kommit på att fota innan jag lite salongsberusad hamnade där framför den smutsiga spegeln på toan, haha! Men, jag ville visa min fantastiska klänning som ni hittar HÄR

En och en halv månad tog det. Efter många tävlingar, efter många gruppuppgifter och ett par fester är vi officiellt ettor och inte längre nøllor.

I Lördags var det, som jag nämnt, dags för årets nøllegasque. Det hela började med att vi fick ställa upp två och två i ett långt led utanför KTH. Därefter fick vi helt ensamma, bortsett från partnern i armkrok, gå över Borggården medan högtidlig musik dånade. När alla kommit fram, avslöjanden gjorts och tal hållits fick vi till slut ta av oss våra illgröna nøllevästar. Västen som ska bäras på torrso nøllan.
Nøllan har blivit ettan!


Därefter gick vi alla i samlad trupp till Nymble där det bjöds på välkomstbubbel, småtugg och mingel innan salen öppnades upp för finsittning.

Jag hade sån tur att jag hamnade vid världens bästa bordsällskap och någon stans innan efterrätten började folk upptäcka att man till en början lite diskret, och senare i fullt slagsmål, kunde plocka åt sig heliumballongerna och säga alla de roligaste sakerna. Haha!
När efterköret sen drog igång var det klackar av oss dans i timmar som gällde. Så himla underbart!!

Vi fick höra om en Herre som under sin livstid hade som mål att gå på varenda nøllegasque han kunde. Minns jag inte fel kom han upp i 63 stycken. Och vet ni vad?
Jag förstår honom till 100%! Kanske ett framtids mål =)

Bästa bordsherren // Så god middag! // Det där med heliumbalonger, haha!

Ser ni drömmen till efterrätt?? // Så hittade vi ett photobooth // Bästa bordssällskapet

Gillar

Kommentarer

Selma
Selma,
Så vacker du är i klänningen! 😍 www.devote.se/cocolada
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fining! <3 nouw.com/matildaberlin
Ljuva Julia
Ljuva Julia,
Det låter ju helt vansinnigt roligt!!! 😃 Grattis 😃ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med!! Kram <3 nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229