Nu gör jag det man inte får göra

Jag vet att man verkligen inte får det, och det tar verkligen emot, men idag har både jag och dom andra klagat på värmen. Alltså fyyy vad tryckande varmt det har varit! Både ute och inne. Vi bor på ett supermysigt hotell som i grund och botten var riktigt pampigt på typ 60-talet (ni ska bara se matsalen), men det har inte uppgraderats så mycket sen dess. Så det här med AC är inget som existerar... Allt vi har är en typ en 99 kronors golvfläkt från Rusta som inte gör annat än att fösa runt den redan varma luften i rummet.
Så när vi väl gick ut hade vi förhoppningen om att det skulle vara lite svalare. But no. I hela stan har luften stått totalt stilla.
Förstå att vi har svettats en del under dagens 22 000 steg som vi tagit


För det är vad vi har gjort idag. Vi har gått - en massa! Och vi har sett typ ALLT!
Okej, det är långt ifrån allt. Men allt som vi hade på våran lista med saker som vi skulle se är avcheckade. Travel with Matilda-style!

Min syster vet ju hur jag är när jag är ute och reser, men jag var tvungen att varna Kalle innan om hur illa det kan vara. För det är så att när jag är någon stans då vill jag se och uppleva allt. Och allra helst vill jag göra det på en gång så inget händer och man missar något. Så vi har gåt och sett kyrkor, broar, statyer, barer, parker och Gud vet inte vad mer.
Vi har haft en dag här och vi är basically klara, hehe


The Dancing house! Är ni här i Prag måste ni upp och kika på deras takbar (uppe vid den vita fjäderliknande grejen på toppen)

Men jag måste säga att dom har kämpat på bra! Och jag med för den delen. För att kompromissa har jag också gått med på att sitta still och både äta mat rätt länge, samt tagit både en och två kaffe. Den ena vid ett supermysigt fik vid en av kanalerna och den andra på utebaren på The Dancing House.

Nu ska vi iväg och äta lite samt sätta oss och börja planera barrundan vi ska på någon dag. Lovar att det är något ni vill läsa om för jösses vad sjuka barer det finns här. En vi definitivt inte ska missa är den där dom har 3 levande Pumor. Ja, ni hör ju själva!

Ha en underbar kväll! <3

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Jag älskar värme,men visst har det blivit lite mycket ibland....,vet knappt om man vågar säga det,men när det är kvalmigt så är det så där.....,ha det fint,kram <33nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Precis så !! Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Matilda
Matilda,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229