No freakin' way

Nu är det på riktigt inte långt kvar, men ändå har det aldrig känts längre. Ni vill alltså att jag ska jobba 2 hela dagar till innan jag får åka?? Jag vill inte! Jag vill åka nu!

- Super saturday (One Live): Julafton för alla Les Mills träningsgalningar. 2 hela (!) dagar med bara en massa klasser ledda utav toppen av träningsvärlden. Endorfiner som sprutar konstant, svett som rinner och total lycka.

- San Fransisco: Bara jag och Richard på andra sidan jorden. Semester, shopping, fantastiska upplevelser (hoppas vi) och som sagt bara vi två. Det är vår första semester vi åker iväg på själva och just nu behövs det mer än någonsin.

Och ni vill att jag ska jobba två vela dagar till...


Tro mig när jag säger att det var segt att ta sig upp ur sängen imorse. Så jag småstrejkade lite genom att hämta frukost och krypa ned en timme till.

Väskorna är till 99% packade, ska bara slänga i neccesär, laddare och allt det där man inte kan packa förens i sista sekund. Och jag är så nöjd över mig själv, inte ens halva väskan är fylld. Hörde ni det? I vanliga fall är jag en sån som måste sitta på den för att kunna få ihop dragkedjan. Men nu, nu lämnas plats för shopping :)

Förresten sitter jag precis för tillfället och letar filmer och serier att ha med mig på ipaden för tråkiga stunder, men det går lite trögt.

Har ni några bra förslag? Snälla kommentera nedan! Det är verkligen slut på idéer hos mig...

Puss på er!
Just nu! Frukost i sängen och idétorka på filmerGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229