Ni är mina vänner

Hej alla vänner!
Vet ni vad jag precis insåg? Förut har den frasen bara varit ett sätt att inleda mina inlägg på. Men nu börjar jag ju faktiskt få lite koll på vilka ni är som läser vilket är så otroligt roligt, och jag verkligen menar det när jag skriver vänner. Hur fantastiskt är inte det??
Jag har koll på några utav er, men långt ifrån alla. Vilka är ni som läser? Var kommer ni ifrån? Vad tycker ni om? Berätta, skriv en kommentar! Jag vill verkligen veta!

Vi bestämde oss i alla fall igårkväll för att testa Brooklyn - vilket vi är så nöjda med!
Innan fick jag höra både bu och bä om den så vi var lite tveksamma när vi gick dit. Men det är helt klart ett ställe vi kommer gå till igen!
Fantastiskt goda burgare (för att inte tala om sötpotatispommesen), supermysigt ställe och så skön personal. Eftersom att vi båda kom direkt från gymmet så var det ingen som direkt var på alkoholhumör, men jösses vad drinklistan såg lockande ut. Resturangen ligger på Stora Torget så det kommer bli perfekt inför sommarens utgångar.
Haha, nu låter det nästan som jag är supersponsrad (vilket jag tyvärr inte är...) men det är inte så ofta vi är ute och äter så varje gång blir verkligen speciell =)

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Så fina ni är <3 Ser verkligen gott ut med hamburgare 😊 Jag behöver väl knappast presentera mig för jag är väl en av dina första följare på Bloglovin och sätter fotspår hos dig allt som oftast 😃 Kram på dig söta du <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men tack söta! Hamburgaren var helt fantastisk, så kommer du till Visby borde du gå dit 😉 Nej, haha du är nog den sista som behöver presentera dig här =) Kram och ha en underbar dag! matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229