Nej men snälla!

Men alltså snälla, var tog den här dagen vägen?? En ”ledig” dag (dvs inga föreläsningar, utan självstudier) men ändå har jag typ inte fått något gjort. Och inte heller har jag legat på soffan, sett på film och gjort ingenting. Nej, tvärtom har jag haft fullt upp, men ändå inte hunnit checka av något utav det som stod på to-do-listen.

Jag har inte pluggat något = panik. Jag tillbringade hela förmiddagen med att fota samarbeten, men hann bara med 2 utav 3, så har fortfarande ett som släpar. Note: fota, inte skrev, så har fortfarande massor av jobb kvar. Jag har inte packat för resan hem (first thing to do när jag kommer hem). Jag har inte förberett något inför redovisningen imorgon (second thing to do). Och jag har knappt hunnit träna. Så var har dagen tagit vägen??

Nej, förstå att jag längtar efter sekunden jag kommer fram till Arlanda imorgon, checkar in väskan och bara kan släppa allt (fram tills att jag plockar fram lagboken och tar tag i plugget, haha)!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså!!!! HUR vacker kan man vara!!!? Kramnouw.com/malinkirstine
myjjohansson
myjjohansson,
Först och främst; du är bombsnygg precis som vanligt!😍 och för det andra; så skönt att läsa att det inte bara är jag som ligger back i to-do-lists och har allmänt stress i huvudet... heja oss Matilda, we’re in this together!🙏🏼 Kram på dig hjärtat <3nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229