När veckan börjar

Godmorgon alla underbaringar! 
Hade ni en bra dag igår? Var ni lediga och njöt av dagen eller var ni en av hjältarna på jobbet?
 
Själv var jag som ni kanske vet ledig. På punkten om hurvida jag har träningsvärk i rumapn eller ej, så kan jag väldigt nöjt säga AJ så fort jag rör på mig. Det gillar vi!
Resten av dagen njöt jag hemma. Tyvärr så bor jag ju på ön där det alltid blåser och bor vi stranden där vinden är konstant, så stunden vi poolen blev inte allt för lång. Men mysigt värre var stunden som var!

Filter som gör en brun är en gåva från Gud // Snowflake

Sen spelade jag och mina systrar sällskapsspel ett par timmar, njöt av god middag och efter soffmys bjöd mamma på årets första rabarberkaka. Åhh så god den var! Recept kommer när jag lyckas lura ur mamma det ;)
 

Det var nog den absolut mest perfekta uppladdningen inför den här kortveckan. Kan knappt vänta på att det blir helg igen, vilket det snart kommer bli som med tiden springer. Är ni redo för en ny vecka? Inte för att vi har något val, så nu kör vi ;)
Kram

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Såå gott! Det är inte fel att bo hemma hos mamma ett par dagar 😉 Åh så härligt det låter! Jag tror på dig, så bara kör! Kram matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det var det verkligen! En sån där riktigt skön bara vara dag 😊 Hoppas du haft en riktigt bra helg! Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229