När man tappar motivationen

De enda bilder jag har på mina älskade tights som jag cyklade sönder i Tisdags. Sad eye!

Jag kan förstå alla som säger att träning är tråkigt. Eller nej, vad säger jag?! Det kan jag verkligen inte! Träning är inte tråkigt - tvärt om! Det är bland det roligaste som finns. Men att träna på ett sätt som man inte tycker är kul är banne mig inte kul (no shit!).

Jag älskar att träna! Men att inte kunna träna gruppträning i den utsträckning jag vill, är verkligen pisstråkigt. Jag tycker inte att gym är roligt - om jag inte är taggad på det. Går jag dit med pepp i kroppen så kan jag få till världens roligaste pass. Har jag däremot ingen plan, utan fastnar i samma övningar som alltid, kan jag säga att det näst intill suger. Inte konstigt att jag fastnade i ett tråkigt mönster av pass på crosstrainer där jag kunde underhålla mig med någon film, haha!
Men kroppen tog stryk av det. Eller inte kroppen utan mim form. Jag blev svag. Jag blev stel. Jag blev uttråkad.

Trots denna vetskap höll jag på att gå tillbaka till dom fasonerna idag igen. Men jag tog mig själv i kragen och fick faktiskt till ett bra pass när jag väl kom igång =)

Jag brukar försöka vara den som langar inspiration och träningstips, men nu behöver jag er hjälp. Har ni nå tips på kul gympass?
Att pumpa är inte min grej, så inget sånt. Utan mer gymnastikaktigt, gärna mycket kroppsvikt och övningar med enkla redskap. Har ni någon sånt på lager?

Gillar

Kommentarer

Ljuva Julia
Ljuva Julia,
de är såååå snygg 😊 Tycker verkligen folk att det är tråkigt att träna? Det har jag aldrig hört! Att någon tycker det är tråkigt med spinning eller tråkigt att jogga typ, men tråkigt att träna - never!

Jag har dock inga inspirerande tips till dig, eftersom jag bara tränar inför snowboardsäsongen typ ^^
ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Konstigt nog är det många som hävdar att dom tycker det är svintråkigt. Så märkligt!! Haha! Kram <33nouw.com/matildaberlin
linaericsonstahlin
linaericsonstahlin,
Supersnygga träningskläder!!!!😍 nouw.com/linaericsonstahlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fianste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229