När Man Inte Räcker Till

Igår var en jobbig dag. Min älskade, älskade otursfågel till lillasyster ligger på sjukhus. Igen. Med blodproppar i båda lungorna. Igen. (Ni kan läsa mitt andra inlägg om stora delar av hennes historia )

Man känner sig så hjälplös och värdelös. Inga svar från läkare, inga svar på varför det blir som det blir, inga svar på varför just hon. Och det finns INGET jag kan göra. Förutom att smuggla in lass med tröstchoklad. Vilket vi såklart gjorde när vi hälsade på henne på lassarettet igår.


Jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara som förälder i den situationen. Att inte kunna göra något annat än att stötta och trösta. Och jag kan verkligen inte sätta mig in i hur jobbigt det måste vara för Isa.

Hon kommer troligtvis få äta blodförtunnande resten av sitt liv. Hon har fått en dom i klass med ett handikapp.

Och jag, jag kan inte göra någonting... Förutom att langa choklad


Du är så stark Isa att jag inte kan förstå det! Jag vet inte hur många gånger livet varit dig orättvist och försökt ta knäcken på dig, men varenda gång reser du dig Och dessutom starkare än någonsin.

Jag är så stolt över att ha dig som syster och om jag hittar den där Gud någon gång ska ha få mig en redig utskällning! <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, jag hoppas verkligen, verkligen det! 😟 så jäkla obehagligt och hemskt! Kram underbara! matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nej, verkligen så obehagligt! Hela mitt storasyster-hjärta skriker av panik 😟 kram fina!matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229