Något jag saknarJag saknar att vara barn! Allt var så mycket enklare då. Man behövde aldrig tänka på att betala räkningar eller planera budgetar, utan ens största problem var att räkna ut hur mycket godis man kunde få för veckopengen.

Jag hörde en radioreklam igår och något slog mig: när slutade man drömma om att ha en rutschkana i sovrummet? Eller en hemlig koja? Eller en hemlig dörr för att ens komma in rummet?

Nu när jag plötsligt ska föreställa vuxen och kan ha det, så vill jag inte längre det. Och det, det gör mig väldigt ledsen!

Att ha kvar barnasinnet är något jag värderar högt och visst för att jag emellanåt är flamsig och flummig, men jag ver inte om det riktigt räcker.

Jag vill just hitta på något smågalet, bevisa för mig själv att jag fortfarande inte är helt och hållet vuxen och bara ha fullkomligt kul! Frågan är bara vad! Har ni något förslag??

Gillar

Kommentarer

Karin
Karin,
Oj vad många det blev Inte helt otippat kanske så jobbar jag på förskola Den mest naturliga platsen i världen där man kan leva ut barnet i sig None
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha! Brukar alltid råka göra samma sak 😉 Men åhh vad mysigt! Det kanske jag ska bli då =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229