My weekend (in snaps)

Godmorgon huns! Hoppas verkligen ni har haft en fantastisk helg och är laddade för en ny vecka! Det är jag i alla fall! Jag ska precis ta mig ut på en härlig morgonpromenad innan jag har ett superspännande möte på en mäklarfirma här i närheten. Håll tummarna för mig!

Min helg har som jag nämnt varit så j*kla bra! I Fredags satt jag efter sista föreläsningen kvar i skolan tillsammans med min PM-grupp och kom väldigt långt på det arbetet som har deadline nu på Torsdag (såå skönt!) innan jag åkte hem till Täby och höll en grym BodyJam-klass. Som jag saknat att stå framför ett gäng grymma medlemmar och göra det jag älskar. Men det bästa av allt var att min älskade lillasyster sen kom upp och bodde över. SÅ vi hade en myskväll med gotte, lite film och en massa prat. Som jag saknar att inte ha henne 10 minuter bort!
Tyvärr blev det inte jättesent eftersom att jag på Lördagen skulle upp med tuppen för att åka till Lindhagen och vara med på Superreleasen, vilket verkligen var såååå kul! Dock bestämde sig min mage att krångla. Jag vet inte om jag har nämt det här, men jag har något som kallas för beskedlig magkatarr. Det betyder att från ingenstans kan jag få världens krampattack i magen, så pass att jag ligger i fosterställning på golvet och gråter fram tills att det släpper 6-8 timmar senare. Fram tills nyligen har jag inte vetat vad det var, men fick beskedet strax innan jag flyttade till ön samt ett tips om att Novalucol kan hjälpa till att, inte häva, men dämpa och blocka smärtan.
Så 20 minuter innan passet skulle börja hade jag ren och skär panik över att inte veta om det skulle bryta ut och jag skulle vara tvungen att svika mina kollegor. Men tack och lov höll det onda sig till en sån nivå att jag kunde köra i alla fall - och guuu vad kul det var!

Häng i KTHs bibla // Blueberry cheasecake-shaken som Richard beställde när vi var ute och åt med Isa // Tjejerna redo inför BodyJamen

Därefter blev det bråttom hem för att göra mig iordning inför Nøllegasquen. Planen var egentligen att jag skulle möta upp ett par kompisar på Skybar, men tyvärr hann jag inte dit utan fick åka direkt till gasquen på KTH.
Jag säger bara: BÄSTA. GASQUEN. EVER!

Ready to gasque // Nøllegasquen 2017 // En liten toaselfie på det

Efter att ha dansat i jag vet inte hur många timmar snubblade jag på småtimmarna in och somnade gott brevid Richard. Orättvist nog (sorry, not sorry) vaknade jag pigg och glad innan 9 och gick upp och tog världens mysfrulle framför dator och Nyhetsmorgon. När Richard sen vaknade tog vi tag i att börja röja i lägenheten. Lådor har packats upp, lådor har packats ned, förrådet har fyllts på, hyllor har sats upp på väggen och vi har hämtat en ny tv-bänk (som skänktes bort - score!) då våran är för lång för väggen. Jämför man lägenheten imorse och igårkväll så är det verkligen som dag och natt. SÅ skönt! Vi har fortfarande mycket kvar, men nu är det bara rörigt och inte totalt kaos.

Proats till frukost // 10 K run // Min citrus-slaw - sååå god

Strax efter 6-tiden hade jag för mycket myror i benen och gav mig ut för att springa. Och sprang gjorde jag. Först när jag checkat milen klev jag in genom ytterdörren och ställde mig för att laga middag: en citrus-slaw (recept kommer), kassler och rotfrukter i ugn. Ljuvligt gott!

Som ni märker på inläggets längd haha, somnade jag fantastiskt glad efter denna helg och är så taggad på en ny vecka. Hoppas ni med är det!
Puss <3

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Känns som en fin helg du har haft,vad härligt!nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var en riktig toppenhelg! Kram nouw.com/matildaberlin
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Ser ut som en härlig helg! nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229