My New Year's

Innehåller affiliate-länkar

I år hade jag mitt lugnaste nyår EVER! När man var liten sprang man runt och lekte, hög på bara tanken av att få vara vaken så länge. När man blev äldre var det röjarfester, typ som den gången när Agnes bjöd in alla som hade träffats nere på hamnen vid 12-slaget till sin delade tvåa på under 40 kvadrat. Vad kan vi ha varit? 70-80 pers?
I år var renda motsattsen. 6 personer, 3 par, varav 2 tjejer gravida. Alltså var jag den enda som inte var det. Men vet ni vad? Med rätt folk gör det absolut ingenting! Vi hade det så himla mysigt!!

Förrätt: Toast skage // Varmrätt: Dubbelmarinerat kött, potatisrulltårta och grabbarnas fantastiska sås // Efterrätt: KeyLime marängtårta toppad med jordgubbar och chokladchrunch


Vi åt fantastiskt god mat! Och mängder av snacks! Vi drack gott, spelade superroliga spel, snackade i mängder och hade det helt ärligt helt fantastiskt!

Klänning HÄR

Synd att jag inte fick till några bättre bilder på klänningen, för den är verkligen helt fantastisk!! Den är liksom lite schrunchad vid rumpan, vilket gör ens ass on point! Stort tips om ni behöver en lite finare klänning till någon tillställning =)

Hoppas ni med hade en fantastisk nyårsafton hjärtan och att ni är redo för 2018!

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad mysigt det ser ut och gott verkligen,trerätters är aldrig fel! <3 nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Helt underbart!! <3nouw.com/matildaberlin
moamellquist
moamellquist,
Skönt med ett lugnare nyår och supersnygg klänning! Och du är verkligen jättefin! <3 nouw.com/moamellquist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! TUSEN tack sötaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229